040 340 0117 contact@pmarbeid.nl

Re-integratie voor Gemeente

Werk is belangrijk – voor iedereen.

Onze kracht

Wij zijn gespecialiseerd in re-integratie van mensen met psychische klachten, jong en oud. Door onze ervaring met deze doelgroep, bekwame coaches en bedrijvennetwerk kunnen wij onze klanten de juiste begeleiding bieden. Wij gaan uit van mogelijkheden en houden rekening met beperkingen. Met behulp van maatwerktrajecten begeleiden wij onze klanten naar passend werk. Wij zijn betrokken, professioneel en resultaatgericht.

Waarom  PM arbeid?

GOEDE RESULTATEN DOOR LEVEREN MAATWERK

Groot regionaal bedrijvennetwerk

HOGE KLANTTEVREDENHEID STAAT BIJ ONS CENTRAAL

Gemeente

In opdracht van de Gemeente Eindhoven voeren wij 2 soorten trajecten uit voor mensen met een participatiewet uitkering. Het betreft Activering- en werktrajecten. Een traject bij PM is altijd maatwerk en afgestemd op jouw individuele situatie. Kom je in aanmerking voor een Activering- of werktraject dan worden de kosten door de Gemeente vergoed. De inkoop van een traject verloopt via de specialisten participatie van het participatiebedrijf.

Ons bedrijvennetwerk zetten wij actief voor je in. Of het nu gaat om een stage of werkervaringsplek of een betaalde baan.

Onze werkwijze

Kennismaking

Intake

Opstellen plan

Maatwerk traject

Succes!

Ons Traject Aanbod

Activering

De gemeente kan via het Participatiebedrijf een Activeringstraject voor je inkopen. In dit Traject staat één ding centraal; het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met je persoonlijke coach werk je aan een aantal doelen zoals het vergroten van structuur en arbeidsritme, opbouwen van belastbaarheid, in kaart brengen van je arbeidsmogelijkheden, persoonlijke presentatie en communicatievaardigheden. Ook een stage- of werkervaringsplek behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen en workshops in kleine groepen die zijn gericht op het vergroten van weerbaarheid en opbouw van persoonlijke kracht.

Werk

De Gemeente kan een Werk traject voor je inkopen. Eén ding staat centraal in dit traject; het vinden van een nieuwe baan.

Samen met je persoonlijke coach doe je alles wat nodig is om jezelf (weer) zichtbaar te maken voor de arbeidsmarkt. Hierbij kun je denken aan je persoonlijke presentatie, netwerken, het maken van een goed CV en schrijven van een motivatie, benaderen van werkgevers en versterken van je sollicitatievaardigheden. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen en workshops in kleine groepen die zijn gericht op het vinden van passend werk.

blik op werk keurmerk

Sinds 2010 hebben wij het Blik op Werk keurmerk. Blik op Werk borgt de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverleningOnze werkwijze, afspraken, resultaten en klanttevredenheid worden hiertoe continu getoetst. Ons meest recente klanttevredenheidscijfer (2021-2022) is een 8,5.
Voor meer info kijk op www.blikopwerk.nl 

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion