040 240 0420 contact@pmarbeid.nl

Het team

Al onze Professionals op een rij. 

Hoi, ik ben…

Barbara

Barbara

Secretaresse Re-integratie

Sprankelende spil en visitekaart van PM Arbeid. Vóór en achter de schermen vraagbaak en steun. Rent voor het team maar ook voor haar plezier langs bos en park.

Bas

Bas

Achter de schermen man

Veelzijdige vis in digitale wateren. Heeft ijzers in het vuur van financiën|marketing|applicatie|website| cijfertjes| processen en verder alles wat anderen niet kunnen.

Bernice

Bernice

Coach / Counselor

Betrokken begeleider van persoonlijke ontwikkeling, leergierig en bekwaam tegelijk. Wordt in werk en vrije tijd geboeid door het ongewone. Favoriete reisbestemming Mexico.

Chris

Chris

Coach / Counselor

Bescheiden, ervaren counselor voor wie elk traject weer een spannend avontuur is. Bij PM Arbeid betrokken vanaf het eerste uur. Schrijft wel eens een versje.

Cyriel

Cyriel

Coach

Zijn stijl van coachen is te vergelijken met werkvoetbal. Handen uit de mouwen en erop af en dat vanuit oprechte betrokkenheid bij zijn klanten. Met een neus voor kansen en mogelijkheden.

Evelyn

Evelyn

coach

Neemt het begrip “naast de klant staat” letterlijk. Is dan ook vaker op de werkplek van haar klant te vinden dan op kantoor. Pret en plezier zijn haar vrienden.

Ilona

Ilona

Coach

Goed op glad ijs. Wezenlijk geïnteresseerd, in alles wat ze doet. Doet alles met huid en haar, ook  haar eigen leerroute. Geen wonder dat ze graag de schaatsen onderbindt.

Jos

Jos

Register Casemanager Verzuim

Jos is alles geweest maar Casemanager gebleven. Altijd opzoek naar de beste uitkomst voor alle betrokken partijen. Gitaar spelende bourgondiër in hart en nieren.

Kitty

Kitty

Coach / Trainer

Coacht zoals ze fiets, veel en met plezier. Volgt de klant op de voet en ondersteunt waar nodig. Zet haar voor een groep klanten en iedere deelnemer is enthousiast.

Liesje

Liesje

Directeur / psycholoog

Grondlegger van PM Arbeid. Had het lef om dit bedrijf te beginnen vanuit het geloof dat iedereen mee moet kunnen doen en dat werk wel eens het beste medicijn zou kunnen zijn.

Marieke

Marieke

Assistent Casemanager Verzuim

Vriendelijk bewaker van de goede administratieve gang van zaken van Verzuimhelpdesk. Processen zijn haar ding. Gedijt bij elektrische gitaren en wandelschoenen.

Miranda

Miranda

Coach / Psycholoog

Thuis in alles wat met re-integratie en verzuim te maken heeft. Methodisch doortastend meesterschap op menselijke maat. Wint ook graag op de tennisbaan.

Noor

Noor

Coach

Bewogen beweger. Houdt van actie en motivatie. Gaat door het vuur voor wie iets wil. Vacaturespotter, vindt wat de klant zoekt. Culinaire fijnproever.

Steef

Steef

Manager Re-integratie

Lachende leidinggevende met gevoel voor richting. Organiseert dicht rondom de klant want het gaat hem om zijn/haar welzijn. In vrije tijd stopt hij zijn vuur graag in de BBQ.

Thor

Thor

Coach

Vrolijke vriendelijke loopbaancoach met een affiniteit voor jongeren en verder iedereen met een hulpvraag. Kent de wegen in het sociale domein. Vult zijn weekenden graag met plaatjes draaien.

Onze partners

© 2019 PMARBEID verzuimbegeleiding en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion