040 340 0117 contact@pmarbeid.nl

Cyriel

Coach

Cyriel van Aar: Gewoon Doen!

Ik omschrijf mezelf als een rustig en persoon met een eigen twist, ik heb vaak een neus voor dat wat anders is. Ik denk in mogelijkheden en kansen, kan makkelijk afstemmen op de wensen en behoeften van mijn omgeving en kan door mijn enthousiasme mensen snel in beweging krijgen. Hierbij kijk ik naar wie ik tegenover me heb, waar ben je in geïnteresseerd, wat ging er mis, maar vooral wat ging er goed. Door dat laatste in kaart te brengen kom je uit bij je talenten en kwaliteiten deze vertalen naar waar ze weer in gezet kunnen worden zie ik als een uitdaging.

Ik werk op een praktische manier. Ik ga vaak met mijn klanten naar werkgevers, netwerkbijeenkomsten, banenmarkten waardoor er korte lijnen met werkgevers ontstaan. Dit maakt voor de jou dat er minder drempels zijn om ergens binnen te komen. Dit gaat allemaal vanuit een grote betrokkenheid. Je kunt mij wel een echte verbinder in mijn netwerk noemen.  Een ander kenmerk van mij is dan ook dat ik een praktische instelling. Mijn motto is gewoon doen! Dat ik deel mag zijn van het groeiproces van de klant maakt mijn werk iets waar ik trots op ben. Mijn motivatie en inspiratie haal ik dan ook uit de klant die ik begeleid.

 

2 gloeilampen groot en klein. Symbool voor jobcoaching.
twee lopende mensen, jobcoaching op lokatie.

In mijn vrije tijd doe ik aan Japans boogschieten en mindfulness boksen. Dit is mijn manier om rust en focus te krijgen. Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden en familie en drink daar graag een biertje mee. 

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met me op.

cyriel@pmarbied.nl * 06 29089704

 

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion