040 340 0117 contact@pmarbeid.nl

Kitty

Senior Coach | Trainer

De zin van het leven ligt in de ontmoeting met de ander

Mijn naam is Kitty Harris, dochter van een vader die succesvol ondernemer was en moeder die haar gehele leven kampte met psychische problematiek. Mijn beide ouders zijn van grote invloed geweest op mijn leven, mijn persoonlijke ontwikkeling en zeker ook mijn eigen loopbaankeuzes.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden/coachen van jongeren en volwassenen in uiteenlopende, vastgelopen situaties. Toch raak ik nooit uitgeleerd en werk ik nog steeds met veel plezier en bevlogenheid. Het meest belonende van mijn werk is wanneer iemand (soms na jarenlange uitval) weer regie kan gaan voeren over zijn leven en deel kan gaan nemen aan het arbeidsproces.

Thema’s in mijn begeleiding zijn bijna altijd het vergroten van iemands eigenwaarde, zelfvertrouwen en autonomie. Er is bij mij ruimte voor moeilijke en pijnlijke zaken maar desondanks wordt er ook veel gelachen. Ik coach vanuit een respectvolle en niet-oordelende houding; mijn (ervarings)deskundigheid ligt op het vlak van counseling, ACT, systemisch werken, Empowerment, burn-outproblematiek, ADHD, autisme, HSP, depressiviteit en angstklachten.

Ik prijs mezelf gelukkig met een grote dosis optimisme, scherp analytisch vermogen en luisterend oor. Klanten waarderen mij om mijn betrokkenheid of zoals een klant teruggaf, ‘jij doet je werk deskundig en professioneel, maar jij doet net een beetje meer dan dat’.

2 gloeilampen groot en klein. Symbool voor jobcoaching.
twee lopende mensen, jobcoaching op lokatie.

In mijn vrije tijd ben ik echtgenote van een Engels/ Jamaicaanse man en trotse moeder van samengesteld gezin van 6 kinderen waarvan er 5 al volwassen zijn en de jongste in Polen woont. Onze vakanties gaan veelal op aan familiebezoek in Engeland en Polen.

Om in alle gezelligheid en soms hectiek mijn eigen rust te blijven bewaren beoefen ik al bijna 20 jaar yoga. Verder ben ik geïnteresseerd in voeding, wandel ik graag en houd ik van reizen en nieuwe dingen ontdekken.

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met me op

kitty@pmarbeid.nl

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion