040 340 0117 contact@pmarbeid.nl

Mariska

Frontoffice medewerker | Facilitair

Been there, done that……

En dat maakt mijn baan bij PM Arbeid en Verzuim uniek en dankbaar. 25 jaar alleen maar op een automatische piloot leven is niet goed voor je gezondheid en ook IK hield dit niet vol. Na een hectische periode waar alles wat maar kon mis gaan, mis ging heb ik voor mezelf weer de draad op kunnen pakken. Wat resulteerde in re integratie en een baan bij PM Arbeid en Verzuim. Nooit dacht ik dat er andere mogelijkheden waren voor mij waar ik goed in kon zijn buiten mijn beroep als bloemist om. Maar ik ben het levende bewijs dat het echt anders kan als je maar in jezelf blijft geloven maar dan met een beetje hulp.

Ik ben een creatieve duizendpoot rondom het bedrijf die overal wel een oplossing voor heeft en zo niet dan gaan we ernaar op zoek. Samen zorgen enkele mede collega´s met mij voor de facilitaire diensten zodat alles vlotjes verloopt en iedereen uiteindelijk met zijn eigen werk bezig kan zijn. Duidelijke communicatie hou ik van, ben recht door zee waardoor iedereen weet wat ze aan me hebben zowel in- als extern. Ik ben positief ingesteld en ben sneller bereid te denken in oplossingen als in problemen want die zijn er al genoeg in de wereld.

2 gloeilampen groot en klein. Symbool voor jobcoaching.
twee lopende mensen, jobcoaching op lokatie.

Wat mij extra motiveert in mijn werk zijn mijn collega´s en zekers ieder individueel persoon die binnenkomt en uiteindelijk met een tevreden gezicht hun nieuwe leven inslaan op welke manier dan ook. Het is een fijn gevoel als iemand bedankt voor de koffie en tevreden en positief afscheid neemt van wat is geweest en een betere versie van zichzelf kunnen en mogen zijn.

Buiten mijn werk om ben ik gezegend met mijn gezin. Samen met mijn man en kinderen gaan we graag naar de camping en heb ik mijn familie en vrienden waar ik zoveel mogelijk als kan en mag van geniet. Ook ben ik vrijwilligster op school en in de buurt om ook daar mijn organisatie skills uit te kunnen oefenen wat veel dankbaarheid met zich meebrengt.

Wanneer ik je mag ontmoeten in ons bedrijf zorg ik voor een lekker kopje koffie of thee!

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion