Thor van Bragt

Re-integratie – Spoor 2

Mijn naam is Thor van Bragt, ik ben getrouwd en vader van 2 pubers en woon in Stratum, Eindhoven. Na mijn studie SPH ben ik met uiteenlopende doelgroepen in het sociale spectrum in aanraking geweest. Van mensen met een verstandelijke beperking tot asielzoekers ben ik via jeugdhulpverlening richting leerplichtambtenaar gegaan, daarna heb ik gewerkt als medewerker WMO en participatie-wet. Ik heb uiteindelijk gekozen een opleiding tot loopbaancoach te doen waarna ik met veel plezier bij PM arbeid als trajectcoach ben gestart. Mijn werkwijze is er vooral op gericht naar mogelijkheden te kijken en te kijken wat passie en krachten van mensen zijn. Dit doe ik op een oplossingsgerichte manier, waarbij ik goed aansluit en zo nodig confronterend en direct kan zijn wanneer de aanpak hierom vraagt.

Met mijn brede mensenkennis en kennis van de psychopathologie(dsm-IV) kan ik een inschatting maken wat er nodig is in een traject om tot een goed eindresultaat te komen. Ik ben niet van het uitkauwen van een probleem of urenlang reflecteren, maar van een praktische hands-on mentaliteit. Transparantie en een open houding zorgen ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen en zich op geen enkele manier bedreigd voelen. Out-of-the-box-denken spreekt me erg aan aangezien ik vind dat elk individu een kans heeft op geluk. Mijn stelling:”Niet geschoten is altijd mis!” Samen brainstormen om het einddoel te bereiken is dan ook wat je kunt verwachten van mij.

2 gloeilampen groot en klein. Symbool voor jobcoaching.
twee lopende mensen, jobcoaching op lokatie.

Laat de naam Thor je niet afschrikken: amper 170 cm hoog en een erg optimistische kijk op het leven.

In mijn vrije tijd doe ik aan poweryoga en hardlopen en ben ik te vinden op het hockeyveld. Muziek is mijn lust en mijn leven. Ik deejay regelmatig vinyl van jaren 70 tot nu en bezoek concerten en festivals waar nieuwe en alternatieve muziek te horen is. Reizen en de wereld zien gaan hand-in-hand met lekker eten(koken) en maken van mij een gelukkig mens.

 

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion