040 340 0117 contact@pmarbeid.nl

loopbaancoaching

Voor een nieuw perspectief

Loopbaancoaching is erop gericht het functioneren in werk te optimaliseren of zich te bezinnen op een volgende stap in de loopbaan. Bij ons staat professionele en persoonlijke ontwikkeling voorop in het loopbaancoachingstraject. De inhoud van een traject hangt samen met de specifieke vraag of vragen en is per definitie maatwerk. Onze gecertificeerde loopbaancoaches kunnen helpen bij het verhelderen van het meest vitaliserende loopbaanperspectief en tevens bij de daadwerkelijke concretisering daarvan. Loopbaancoaching kan worden ingezet in iedere fase van de loopbaan.

Loopbaancoaching via PM Arbeid sluit aan bij competentiemanagement en competentieontwikkeling van medewerkers en kan goed worden ingezet binnen het mobiliteitsbeleid van een organisatie. Het doel is zorgen voor duurzaam gemotiveerde medewerkers, die met plezier én succes werken aan de doelen van uw organisatie.

Wij werken met verschillende loopbaaninstrumenten, waaronder de methode Hoogendijk. Naast loopbaancoaching als compleet programma bieden we ook verschillende onderdelen afzonderlijk aan die inzoomen op een specifiek loopbaanvraagstuk.

loopbaancoaching

Bullet Loopbaancoaching

Onze coaches zijn geaccrediteerd en gecertificeerd

Bulletpoint

Hebben veel ervaring met loopbaancoaching

Bulletpoint

Kennen de huidge arbeidsmarkt door en door

Bullet Loopbaancoaching

Werken gericht aan de gestelde doelen

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

© 2019 PMARBEID Arbeid en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion