040 240 0420 contact@pmarbeid.nl

loopbaancoaching

 

Voor een nieuw perspectief

Loopbaancoaching is erop gericht het functioneren in werk te optimaliseren of zich te bezinnen op een volgende stap in de loopbaan. Bij ons staat professionele en persoonlijke ontwikkeling voorop in het loopbaancoachingstraject. De inhoud van een traject hangt samen met de specifieke vraag of vragen en is per definitie maatwerk. Onze gecertificeerde loopbaancoaches kunnen helpen bij het verhelderen van het meest vitaliserende loopbaanperspectief en tevens bij de daadwerkelijke concretisering daarvan. Loopbaancoaching kan worden ingezet in iedere fase van de loopbaan.

Loopbaancoaching via PM Arbeid sluit aan bij competentiemanagement en competentieontwikkeling van medewerkers en kan goed worden ingezet binnen het mobiliteitsbeleid van een organisatie. Het doel is zorgen voor duurzaam gemotiveerde medewerkers, die met plezier én succes werken aan de doelen van uw organisatie

Wij werken met verschillende loopbaaninstrumenten, waaronder de methode Hoogendijk. Naast loopbaancoaching als compleet programma bieden we ook verschillende onderdelen afzonderlijk aan die inzoomen op een specifiek loopbaanvraagstuk.

loopbaancoach

Al onze coaches zijn geaccrediteerd en gecertificeerd loopbaancoach

Hebben veel ervaring met het uitvoeren van coachingtrajecten

Kennen de huidge arbeidsmarkt door en door

Werken gericht aan de gestelde doelen

Vragen? Neem hier direct contact met ons op!

KLANTEN AAN HET WOORD

 

Het is fijn samenwerken met mensen van PM Arbeid-Verzuimhelpdesk. Je voelt dat het een echt team is dat goed samenwerkt. Wat mij het meest aanspreekt is de persoonlijke aanpak. Altijd bereikbaar en er wordt je niets opgedrongen. We gaan samen voor de beste oplossing. Partnership is wat ik verwacht van een verzuimbegeleider. Het blijft tenslotte ‘mensenwerk’.

Lisette van Esveld

HR Business Partner, BuzziSpace ManuFacture B.V.

Bij de overname van een apotheek liep ik tegen een lastige verzuim casus aan. De casemanager van PM Arbeid-Verzuimhelpdesk heeft, nog voordat mijn abonnement officieel inging, geholpen bij deze casus. En naar volle tevredenheid. Dit heeft mijn bedrijf een mogelijke sanctie van het UWV bespaart. Deze proactieve benadering met erg korte lijntjes is voor mij van grote meerwaarde bij mijn bedrijfsvoering.

Marc Plasmans

Eigenaar, Apotheken Best

Vanaf het eerste moment werd mij duidelijk dat PM Arbeid-Verzuimhelpdesk meer doet dan alleen voldoen aan de Wet verbetering Poortwachter. Ik heb een goed contact met de betrokken medewerkers, die altijd bereid zijn om mee te denken over vraagstukken rondom verzuim. Vooral de korte lijnen en het snelle schakelen met goede professionals ervaar ik als zeer prettig.                              

Saskia Polman

HR Medewerker, Down Town Gourmet Market

© 2019 PMARBEID verzuimbegeleiding en re-integratie - Algemene voorwaarden | Privacy statement | Klachten reglement

Ontwikkeling en design door Exsto en Vaurelion